Welkom op mijn blog

Mijn naam is Corina, ben 51 jaar en woon samen met mijn man Frans en onze 2 poezen Toetsy en Gijsje. Dit blog gaat over mijn liefde voor de natuur, fotograferen, scrappen, mixed media en reizen. Laat als je het leuk vind een berichtje achter, dan weet ik dat je geweest bent.

zondag 28 augustus 2011

On the move

Alweer de tweede spread van onze vakantie, ik hoop dat de rest van de vele foto's ook snel een plekje krijgt.
Na een (verplichte) nacht in een hotel hebben we op 4 juni "onze" camper opgehaald bij de verhuurder in Salt Lake City, daarna hebben we onze boodschappen gedaan en getankt en toen konden we gaan rijden. We waren vooral erg blij met het kleine formaat hoewel het in onze ogen nog groot was, 6.15 mtr.
De camper was voorzien van alles wat we nodig hadden, koelkast, oven, airco,verwarming, douche, toilet en een slaapplaats boven de cabine.



10 opmerkingen:

  1. Dit ziet er prachtig uit zeg !!! Volgens mij hebben jullie een heerlijke vakantie gehad !! Vind de titel ook super gedaan !
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Corien, ik miste je in de blogtrein dus ik kom zo maar even bij je kijken!! Leuke spreads heb je gemaakt van je vakantie! Leuk papier ook, hihi heb ik ook gebruikt bij mijn Israelboekje werkt super!
    Groetjes,
    Arja
    www.arjasart.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, gaaf Corien! Niet alleen de Layout maar het hele gevoel dat erbij hoort... zucht... wij zijn ook al zo camper verslaafd! Leuk papier en embellies; ik ga vanavond thuis alles nog even extra uitgebreid bekijken. Groetjes, Belinda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een mooie lo heb je gemaakt.

    liefs heidie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gave spread! En volgens mij een hele gave vakantie enne ik vind meer dan 6 meter echt niet klein hoor! Dat je er mee durft te rijden....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige spread Corien!
    en wat een geweldige reis hebben jullie gemaakt zeg, ik kan me voorstellen dat je veel foto's hebt gemaakt!
    Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wauw wat een mooie spread heb je gemaakt zeg super, ook heel erg mooi papier wat je gebruikt hebt.
    Liefs Marielle

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat is mooie spread
    die je heb gemaakt ziet er
    geweldig uit

    groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh het heerlijke vakantie gevoel straalt van je spread af!!1 Wat een avontuur zullen jullie beleefd hebben. Heel mooi verwerkt zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. WOW Prachtig layout's het is te zien dat je een geweldige vakantie heeft gehad en zo met je lo heb je een geweldige heringering om op terug te kijken !!

    groetjes carla

    BeantwoordenVerwijderen