Welkom op mijn blog

Mijn naam is Corina, ben 51 jaar en woon samen met mijn man Frans en onze 2 poezen Toetsy en Gijsje. Dit blog gaat over mijn liefde voor de natuur, fotograferen, scrappen, mixed media en reizen. Laat als je het leuk vind een berichtje achter, dan weet ik dat je geweest bent.

zondag 14 augustus 2011

USA in vogelvlucht

De hele maand juni zijn Frans en ik op vakantie geweest in de USA, we hebben een camper gehuurd en hebben een prachtige route gereden, erg veel gezien en gedaan en zo dus een geweldige vakantie gehad.
Voor de vakantie had ik op Marktplaats een letterbak met deurtjes gekocht met de bedoeling daar een blijvende vakantie herinnering van te maken en tijdens onze vakantie heb ik bij elke bijzondere plaats of toeristische bezienswaardigheid 1 of meerdere kleine souvenirs gekocht.
Eenmaal weer thuis heb ik het kastje geschilderd, foto's op maat gesneden en achterin de vakjes geplakt en de gekochte souvenirs erin verwerkt en dit is het resultaat!11 opmerkingen:

 1. Wooow wat heb je een
  prachtig kastje er van gemaakt

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er super leuk uit. Ik heb altijd moeite om mijn bewaarde aandenkens te verwerken, maar dit is een super leuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig aandenken heb je gemaakt. Heel erg origineel. Een echt pronkstuk is het geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf project is het geworden!! Een van mijn dromen is om nog eens naar de USA te gaan en rond te trekken. Na het zien van dit, heb ik daar alleen maar meer zin in.

  groetjes, Melanie (SA)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een geweldig project. is iets om te onthouden voor onze volgende vakantie.

  groetjes Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat GAAF!!! Dat is echt een goed idee. En wat heb je het al snel klaar. Een heerlijke herinnering aan jullie vakantie!
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je dat ontzettend gaaf gedaan. :)) Een heel leuk idee om te onthouden. Zo leuk al die kleine frutsels en foto's. Geweldig!!

  Groetjes Rosalien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw!!! Dit is echt waanzinnig zeg!! Zo leuk en zoveel ontzettend leuke details, ik blijf kijken en ontdekken!! Echt super!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ohhh dit is een heel gaaf idee, super mooi zeg
  groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Corien,
  Ik heb je site van Linda doorgekregen! Erg leuk wat je gedaan hebt met je "memorbilia" uit de U.S. Als het goed is kom ik samen met Linda binnenkort eens een keertje langs :-).
  Groetjes,
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi dat kastje met al die herinneringen aan de USA.

  BeantwoordenVerwijderen