Welkom op mijn blog

Mijn naam is Corina, ben 51 jaar en woon samen met mijn man Frans en onze 2 poezen Toetsy en Gijsje. Dit blog gaat over mijn liefde voor de natuur, fotograferen, scrappen, mixed media en reizen. Laat als je het leuk vind een berichtje achter, dan weet ik dat je geweest bent.

zondag 3 juli 2011

Mijn "buit"

Afgelopen vrijdag zijn wij terug gekomen uit de USA waar wij een geweldige vakantie hebben gehad (daarover later meer). Ik zou natuurlijk Corien niet zijn als ik niet een paar scrap/hobbywinkels had bezocht en daar heb ik de volgende aankopen gedaan........Een mooi album met Yellowstone erop en 2 papierpakketten met stickers en die-cuts.


Een Sissix stans, embossingpoeder, metallicverf en tijdschriften.
Papier en die-cuts van Nationale parken.Stickers, lint en brads.


Stempels.


Rub-ons, bloemen, chipboard en zelfklevende transparante stickers om embossingpoeder op te doen.


Charms, lint en houten blokjes.


5 opmerkingen:

 1. Ohhhh wat een geweldige spullen!!!! Wat een bofferd ben jij dat je in het scrapland Amerika hebt kunnen shoppen! Ik ben nu al benieuwd naar je foto's en de lootjes die je daar weer mee gaat maken!
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dan echt amerikaans lekker veel,nou Corien je hebt groot gelijk nu had je die kans en die zou ik ook pakken.Je hebt prima gescoord zo te zien,toppie.Ben ook reuze nieuwsgierig naar je creaties,

  groetjes Juanita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh, alleen voor de aankopen zou je al naar de USA gaan! Ik neem aan, dat je vakantie verder wel super was, toch? Ben benieuwd naar je foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er wel te gek uit, Corien.
  Daar zal vast wel een heel mooi boek mee gemaakt worden. Ben ook benieuwd naar je verhalen, maar die horen we vast wel. Lekker nagenieten maar en sterkte als je van de week weer aan het werk gaat.
  groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke spullen heb je gekocht. Ben benieuwd wat je er mee gaat maken.

  liefs heidie

  BeantwoordenVerwijderen