Welkom op mijn blog

Mijn naam is Corina, ben 51 jaar en woon samen met mijn man Frans en onze 2 poezen Toetsy en Gijsje. Dit blog gaat over mijn liefde voor de natuur, fotograferen, scrappen, mixed media en reizen. Laat als je het leuk vind een berichtje achter, dan weet ik dat je geweest bent.

zondag 18 september 2011

Jackson Hole Wyoming


Lang voordat onze reis zou beginnen zat ik thuis al te kijken naar real life beelden van een aantal plaatsen die wij zouden bezoeken. In Yellowstone en Grand Teton N.P. hangen een aantal webcams en ook in de plaats Jackson Hole. Jackson Hole is een leuke plaats ten zuiden van Grand Teton N.P en je rijd erdoor op weg naar de parken. Die webcam staat gericht op het parkje in het centrum, dit park heeft op elke hoek een boog gemaakt van geweien, dus ik zag via de webcam aldoor mensen die bij zo'n boog foto's van elkaar maakten. Toen wij daar dan eindelijk zelf waren was het geweldig om in het parkje en het centrum te lopen. Al die tijd zie je dit via internet en dan ben je er eindelijk echt zelf, geweldig!!!


4 opmerkingen:

 1. wat een mooie lo en die foto's zijn schitterend.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OH wat leuk weer Corien. Die boog met geweien is echt gaaf!! Ik kan me voorstellen dat het een heel onwerkelijk gevoel is om er dan zelf te lopen...
  Heerlijke herinneringen weer!
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend mooi LO's zeg!! Prachtige foto's....die boog met geweien tjonge mooi hoor!
  fijne dag en lieve groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is je layout mooi geworden.
  Ben benieuwd weer naar je volgende.
  groetjes
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen