Welkom op mijn blog

Mijn naam is Corina, ben 51 jaar en woon samen met mijn man Frans en onze 2 poezen Toetsy en Gijsje. Dit blog gaat over mijn liefde voor de natuur, fotograferen, scrappen, mixed media en reizen. Laat als je het leuk vind een berichtje achter, dan weet ik dat je geweest bent.

donderdag 19 mei 2011

Tim Holtz kijkkastje

Sinds kort zijn er die geweldige Configurations van Tim Holtz waar je de meest leuke dingen mee kan doen zoals het maken van een kijkkastje.
Over het thema van het kastje heb ik natuurlijk niet na hoeven denken, ik werk al 22 jaar bij Brouwer, Een groothandel in fournituren dus die link was snel gelegd.

Via Marktplaats heb ik wat oude fournituren gekocht en de nieuwe fournituren natuurlijk op mijn werk, niets was veilig voor mijn verzamelwoede. Spoelen, spoelhuis en sleutel komen uit de oude Singer handnaaimachine die ik heb staan en er zijn verschillende dingen verdwenen uit de naaidoos die van mijn schoonmoeder is geweest.

Het kastje heb ik eerst beplakt met papier (Tim Holtz) en afgewerkt met Distress inkt, tissue tape en crackle paint, toen het leuke werk, het inrichten met dit als resultaat.

4 opmerkingen:

  1. Geweldig Corien!! Ontzettend mooi gedaan.
    Je foto's zijn ook prachtig! Vooral die paardebloem vind ik schitterend!

    Groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This is so, so lovely - a study in colors and shapes. Warm greetings from Una in Norway. PS I have taken the liberty of pinning it to Pinterest, please let me know if you mind, and I will of course remove it.

    BeantwoordenVerwijderen